You'll get invited to our Meetups as soon as they're scheduled!
Macomb County MI Campaign For Liberty Meetup Message Board › Campaign for LIberty of St. Clair County Parade and Picnic
| A former member | |
|
|
MACOMB COUNTY YOUR INVITED TO CAMPAIGN FOR LIBERTY OF ST. CLAIR COUNTY PARADE AND PICNIC. IF YOUR NOT BUSY COME OUT AND JOIN US!
EVERYONE IS INVITED TO THE PICKEREL TOURNAMENT PARADE ON JULY 5TH, 2009. AT 2 PM, IN ALGONAC, MI. WE HAVE ENTERED THE LIBERTY FLOAT IN THE PARADE WE NEED VOLUNTEERS TO WALK IN THE PARADE AND PASS OUT LIT TO THE CROWD. WE WILL MEET AT ALGONQUIN ELEMENTARY SCHOOL AT 1 PM! 9185 MARSH RD. ALGONAC, MI http://maps.google.co... THE LIBERTY FLOAT WILL PULL INTO THE ALGONQUIN ELEMENTARY SCHOOL AT APPROX. 1 PM. WE WILL THEN BE DIRECTED TO THE STREET WHERE WE WILL JOIN IN THE PARADE. IF YOU ARRIVE LATE PLEASE CALL JOY AT 810-278-1213 TO FIND OUT WHERE WE ARE. THE PARADE STARTS AT 2 PM. SEE YOU THERE! WE ARE HAVING A C4L PICNIC AFTER THE PARADE. Everyone is invited please bring your own plates, cups. silverware, eats and drinks. You can bring a dish to share if you like. There will be a grill at the park. We will pass out fliers with directions to the park at the parade, so be sure to get one. We will supply the charcoal, grilling utensils, bottled water and napkins and maybe we can muster up a cook. Parade details at www.algonaclions.org Check under Pickerel Tournament Forms for '09 Parade Info. and Schedule of Events for July 5th. A FUN DAY FOR ALL! In Liberty, Candy |